LIVRARE / RETUR

Confirmarea comenzii

În momentul plasării comenzii pe site-ul Slackline-Expert.eu vei primi automat un email cu numărul de înregistrare a acesteia. Acest lucru înseamnă că noi am recepționat comanda și urmează să o procesăm.

Comenzile sunt procesate în 3-4 zile lucrătoare de la confirmarea plății, cu excepția sărbătorilor sau zilelor libere legale când pot exista întârzieri. Termenul de livrare este, în general, de 1-2 zile lucrătoare pentru toate localitățile din România

Procesul de livrare

După ce ai plasat comanda pe site noi vom începe să o procesăm, apoi o pregătim pentru ambalare. Te vom anunța stadiul în care se află comanda ta prin intermediul adresei de email din contul tău și/sau SMS.

  • După ce pregătim coletul, îl predăm firmei de curierat.
  • Firma de curierat va livra coletul la adresa pe care ai completat-o în procesul de comandă.

Unde livrăm?

Livrarea posterelor Slackline-Expert.eu se face în orice oraș din România, prin curier rapid, direct la adresa ta.  De aceea, în momentul plasării comenzii este foarte important să verifici toate datele introduse, inclusiv adresa de livrare.

Taxa de livrare:

Pentru comenzile livrate pe teritoriul Românei, taxa de livrare este de 16.99 lei pentru comenzi mai mici de 300 lei. Pentru comenzi mai mari, 

  1. Curierul va încerca livrarea de 2 ori în zile diferite.
  2. Poți modifica gratuit adresa de livrare, în același oraș, în cazul în care coletul nu este în drum spre livrare către adresa inițială.

In situatia in care ai deja  comenzi refuzate fara motiv, vei putea comanda alte produse doar cu plata in avans, reprezentand contravaloarea urmatoarei comenzi plus cea a transportului retur pentru comanda neridicata anterior in cuantum de 16.99 lei.

Produse neeligibile pentru retur

Nu vor fi acceptate pentru retur posterele care prezintă zgârieturi, îndoituri.

Nu vor fi acceptate pentru retur produsele personalizate.

Returnarea banilor

  1. Se va face în maxim 14 zile lucrătoare din momentul primirii returului la adresa noastră, conform legilor în vigoare.
  2. Returnarea sumei achitate se va face doar prin transfer bancar, într-un cont bancar comunicat de tine echipei noastre de relații cu clienții.
  3. Pentru orice detalii referitoare la procesul de returnare a banilor, te rugăm să ne contactezi la adresa info@slackline-expert.eu
You don't have permission to register
X