MODALITĂȚI PLATĂ

1. Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati Netopia Mobilpay.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

Se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. 

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. Plata ramburs

Poți alege să plătești contravaloarea comenzii tale direct curierului atunci când îți livrează comanda.

3. Plata prin transfer bancar

Atunci când alegi să faci plata prin transfer bancar, trebuie să știi că procesarea comenzii se va face numai după ce avem confirmarea plății. Noi iți vom trimite factura proforma pe email, iar după ce ai achitat-o ne poți trimite tot pe email dovada plății. 

Pentru orice detalii legate de modalitatea de a achita comanda pe Slackline-Expert.eu ne poți contacta pe email la adresa info@slackline-expert.eu.

You don't have permission to register
X